Cuma 10 Ocak 2014 > English
Tum dunyaya selam olsun.
Turkiye Hukumeti,bircok olayda Anonymous ve RedHack yonetimdeki durusunuzu degistirmeniz, vatandaslarin ozgurluklerini ve haklarini korumaniz ve onu kontrol etmekten ziyade ulkemize hizmet etmeniz konusunda size cagrida bulundu.
Anonymous Turkiye Hukumeti’nden sansure derhal son vermesini, yolsuzlugun biran once sona erdirilmesini ve bariscil gostericilere karsi uygulanan guc ve siddet kullanimini durdurmasini talep ediyor.
Turkiye’de gercekten neler oldugu hakkinda ana akim medyaya uygulanan ambargodan muzdaribiz. Bu bariscil bir halk ayaklanmasidir. Toplumun tum duzeylerini ve sektorlerini kapsayan bir harekettir. Bu sadece ozgurluk, adalet ve demokrasi gerektiren bir harekettir.
Anonymous bu adaletsizlikler yasatilirken bos duramaz ve durmayacaktir.
Bu baskiya karsi savasmak icin birarada ve birlesmis duracagimizi bilin!
Tor Projesi, gazeteciler, insan hakları eylemcileri, diplomatlar, iş insanları ve diğer herkesin İnterneti iktidarlar ve ticari kuruluşlar tarafından izlenmeden kullanabilmelerini sağlayan ücretsiz araçlar sağlar ve dağıtır.
RedHack - Dünya devrimci kamuoyuna
Anonymous bileşen, üye taraftar ve dostlarına, cefakar fedakar halkımıza; RedHack Açıklaması. Kısa bir süre önce YAN (@YourAnonNews) hesabından RedHack (...)
Anonymous Türkiye - Sansür suçtur
Biz Anonymous’uz. Orduyuz. Affetmeyiz. Unutmayız. Bizi bekleyin. Hazırlamış olduğunuz yasa ile Türkiyede bulunan halkların gelişimini engellemeyi (...)
FEMEN - İnsan hakları katili Erdoğan
Paris’te Erdoğan’a bir protesto da FEMEN’den: İnsan hakları katili0. Siyasi içerikli üstsüz eylemleriyle ünlü feminist örgüt FEMEN, Fransa Cumhurbaşkanı (...)
Tor - Online mahremiyetinizi korur
İnternetin takibi çok yaygın, aynı zamanda da kolaydır. Küresel bir mecrada, sansür tamamen yeni bir anlam kazanmaktadır. Çoğumuz, bilgiye erişimin (...)
şifreli çevrimiçi gizlilik ve güvenlik ile komple internet özgürlüğü.