Anonymous Catalunya # Cap exèrcit no pot aturar una idea

Anonymous Catalunya

Anonymous és la primera superconsciència basada en internet. Anonymous és un grup, en el sentit que una bandada d’ocell és un grup. Com saps que són un grup? perquè viatgen en la mateixa direcció. En un moment donat, més ocells es poden afegir, marxar, agafar un altre direcció.

  • Chris Landers Baltimore City Paper,2 d’abril de 2008.

La Guàrdia Civil ha detingut @AnonXeljomudoX

La Guàrdia Civil ha detingut una persona per la seva vinculació amb els atacs als sistemes d’informàtics i les pàgines web de les eleccions autonòmiques de Catalunya del 21 de desembre. A l’arrestat el van començar a investigar arran de la publicació en el seu compte de Twitter de diversos atacs informàtics contra pàgines (...)
28 de febrer de 2018

El col·lectiu Anonymous tomba la Fundació Francisco Franco

Anonymous tomba diverses webs del govern espanyol en l’Operació Catalunya. El col·lectiu Anonymous ha posat en marxa el que anomena "Operació Catalunya" tomba diverses webs del govern espanyol i la Fundació Francisco Franco. Diversos comptes a la xarxa vinculats a aquest grup de ciberactivistes han anunciat que aquest (...)
22 d’octubre de 2017

Anonymous tomba el web del Tribunal Constitucional

Anonymous tomba la web del Constitucional i anuncia un ciberatac per Catalunya. Anonymous, una legió de ciberactivistes sense rostre. El col·lectiu Anonymous ha posat en marxa el que anomena "Operació Catalunya". Diversos comptes a la xarxa vinculats a aquest grup de ciberactivistes han anunciat que aquest (...)
21 d’octubre de 2017

Bloqueig de llocs web del referèndum de Catalunya

Evidència de Censura a Internet durant el Referèndum d’Independència de Catalunya. Catalunya va celebrar un referèndum d’independència en relació a Espanya. Mentre el món espera a veure què passa, publiquem aquest article per compartir evidència d’accions de censura recents que van tenir lloc durant i fins el dia del (...)
9 d’octubre de 2017

Tor Guide - Freedom & Privacy Online

Tor Powering Digital Resistance. “The Onion Router” protects your privacy. Tor is an invaluable tool for protecting online freedom and guarding against state surveillance and censorship (...)

Tor Project

Anonymous Catalunya

Articles d’aquesta secció = 4

Croix Rouge

Estamos con Ucrania

El ataque del gobierno ruso a Ucrania ha puesto en peligro millones de vidas inocentes. Apoyamos a Ucrania para defender su libertad y democracia. Si quieres apoyar a Ucrania y su gente en su momento de necesidad, por favor, considera hacer una donación a la Cruz Roja.


/e/ Foundation
eFoundation es una organizacion sin fines de lucro liderando el desarrollo de sistemas operativos de código abierto que respetan la privacidad de los datos del usuario.

Tor Browser
Tor Browser
Libertad y privacidad

NordVPN
Proteja todos sus dispositivos.
2 años: Ahorre 72%